Bona setmana tinguem

En el dia del palíndrom (02-02-2020) i en el primer dia d’assaig de la Passió, segueixo ‘enganxat’ de l’esquena. Els ibuprofens s’hi esforcen, però no acaben de fer tot el fet que em caldria. La dieta, això sí, segueix el seu curs. N’estic content.

Demà dilluns tornarem a la rutina de sempre. Cadascú amb la seua roda, cadascú amb la seua ventura i la seua desventura per recórrer i descobrir. D’això es tracta, a la fi: D’anar fent i d’anar criant pèl pel camí. I els que hagueu de plantar horta per primavera, comenceu a fer el planter, que després tot és anar amb el cagalló al cul.

I havent sopat, hi ha dies que continuo amb la relectura de La Biblia. Una immersión rápida, de Philip Davies, editat per Tibidabo. Com totes les lectures dignes de ser mencionades, en faré una recensió quan la torne a acabar. I és que com la majoria de textos sobre les Escriptures, aquesta no deixa de ser en certa mesura densa en alguns aspectes.

I en fi, que tinguem una bona setmana d’ametlers florits i sol primaveral.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *