L’espera

Jo sé que els metges ho pregunten als seus pacients: ‘Dorm bé? Prou, per sort.’ O potser no. Potser hi ha qui s’ha acostumat a somniar coses més o menys inquietants però que en despertar no recorda o no li dóna importància. Però el dia que per fi somnia una cosa potent, diu que ha tingut una revelació. D’acord, més aviat s’ho pensa, calla i espera a veure què, car feia molt de temps que no tenia una estona tant clarivident, tant emotiva, i per això, donada l’experiència d’anys ençà, sabia que alguna de sonada n’hi passaria a fi de bé.

Un amor esbojarrat, un fet inesperat, un missatge que mai s’oblida… Per on girarà la sort? O és que potser caldria provocar-la una mica enlloc d’esperar una sobtada pluja sobre la testa?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *