Auguri Natale

M’encanta la tradició de felicitar el Nadal. Esta vesprada, mentres amb l’amic Toni, d’Alcanar, passejavem pel centre de Benicarló, anaven arribant los missatges cèlebres: Tradicionals.

Ara ja toca la Missa del Gall. L’any passat vam anar a la Sibil•la de l’església de Sant Medir. En guardo un record preciós.

Hi ha misses que m’emocionen. L’estat d’ànim compta, sens dubte, però també ho fa el mossèn i ‘el moment’. ‘La gent de missa’ ho sabem.

Bé, jo no sé gaires coses, però algunes sí. I de veres. I bones. M’agradaria conèixer més coses, ser més pacient… Un dia em vaig proposar ser humil i no em puc pas queixar. Però aquest bat-i-bull, què? Doncs a viure’l. I demà? I demà. I passat.

Esta vesprada he mostrat els tirabecs -estos pèsols que es mengen amb tavella i que jo sembro i rego els divendres per a fer feliç a ma mare- a Toni. Encara no havien arribat els missatges tradicionals i la nostra conversa creixia i creixia.

Hem quedat que quan surte de missa anirem a fer un beure. Jo un Cacaolat, que d’Alcanar a Les Cases, vulgues o no, si has de baixar caminant xino-xano i de nit, amb este fred, pos ja m’explicareu…

En fi. O per començar: Auguri Natale a tutti i bona nit a tothom.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *