Coses del directe

A les acaballes de l’obra, un personatge secundari té un lapse en el guió, la qual cosa provoca uns segons de suspens que un dels dos protagonistes principals solventa improvitzant un diàleg aproximat, però que acaba per generar un desconcert insalvable en el transcurs de l’acte. I tot seguit un silenci incòmode transcorre fins que el públic comença a aplaudir, primer amb prudència i finalment amb convenciment. Mentrestant, els llums de l’escenari s’apaguen i els quatre personatges es retiren de l’escenari. Entre el públic esclata una certa remor, però aviat es fan sentir insistents les demandes de silenci. I el silenci total retorna a la sala. Al cap d’un minut d’incertesa, aproximadament, les llums tornen a il•luminar l’escenari i els actors i les actrius reprenen l’acte des del principi amb una sorprenent serenor i un sentit plaer per aquell espectacle que acaba amb una sincera i gran ovació del públic.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *