Xerrada: ‘El cultiu històric de l’olivera’

Aprofito que estic mig convalescent del coll i un molar per acabar de dissenyar una presentació per a la xerrada que faré el proper 2 de novembre a La Sénia en motiu del 42è Aplec excursionista dels Països Catalans i que he titulat ‘El cultiu històric de l’olivera’.

Sobre l’olivera en podríem parlar a bastament durant dies i mesos. Se’n poden fer jornades, congressos, cursos i seminaris. És a dir, que he decidit plantejar la xerrada, que començarà a les sis de la vesprada al Centre Marcelí Domingo, en dues parts. La primera part farà un recorregut històric posant l’accent en la tècnica, des del tercer mil•leni a.C. fins els nostres dies. La segona part se centrarà en allò que més m’engresca, que és l’observació del paisatge marcat per la nostra olivera, la ‘farga’, que és la característica i pròpia de les Terres del Sénia.

Per bé que el que més m’agrada de les xerrades és que entre totes mos emocionem i discutim, espero que siga el més participativa possible, recollint anècdotes i coneixements que facen més gran i amena l’experiència.

Agendes: 2 de novembre. Mos trobem, penya!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *