Sangtraït

Anys ençà la música als blocs anava a càrrec de la Poc-moderna. Fou una referent -almenys per mi- per bé que vaig deixar de comprar l’Enderrock poc després del primer número, dedicat als Sangtraït. D’això en fa força més de dues dècades.

Molts anys després va davallar del Cel a la Terra la revista Benzina i el país sencer es va meravellar per aquell inesperat prodigi. I bona nit, aviadet. Els quioscos de Tarragona no en sabien res, de sobte. ‘Benzina, ja la dec haver venut’. Però ni venut, ni vinot.

Per cert, a propòsit dels Sangtraït, voldria fer saber que de portes endins del meu cotxe amb ràdio-casset encara continuen sent una llegenda viva. Allò que encara m’emociona com si fos ahir que m’endiumenjava amb la samarreta de ‘l’Últim segell’ signada pels seus creadors. I creadora.

Passaran més dècades, la benzina no es podrà pagar i totes les pedres mos sobreviuran. Com hi ha Déu i el millor rock el pariren els Sangtraït. Tothom ho sap.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *