Sant Agustí d’Hipona

Passaran los iPhones, totes les modes, les ‘teles’ de plasmes, los piercings i les mil-i-una calamitats. Passarà lo canvi climàtic que mos farà la pell i els diaris que diran que si no plou demà, potser plourà demà passat l’altre, a Mart o ací mateix, però no passarà allò que Sant Agustí va desenvolupar a La ciutat de Déu:

Que tot mal no és cosa de Déu, sinó de la lliure voluntat de l’individu. Que Déu no és responsable del mal ús de la llibertat amb que ha dotat a l’home. I la dona, també.

Fill de Santa Mònica i Patrici, pagà, Sant Agustí nasqué un 13 de novembre del 354 a Souk Ahras, a l’actual Algèria.

Sigues creient o no de qualsevol creença, això és ver com un dia vaig néixer i un altre em moriré. I a fer la mà les soques, les bajoques, les vacunes dels animals, lo regar cada divendres, aleshores.

Però mentrestant…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *