Votant ho dignificarem tot

Cal votar i votarem i el poble obeïrem la sobirania de natros, el nostre poble. I enrere deixarem estes amargues hores que mos recorden allò que sabem des de la llarga nit dels nostres anys:  Que la violència no es combat amb violència, que la violència es combat com la combatem: Amb tots los mitjans que atenyen al respecte, amb la paraula, amb l’amistat, amb la responsabilitat, amb la veritat per endavant.

No més valentes, no tornar a sentir-nos atenallades per cometre el delicte de la ironia, de la paraula, de l’expressió. No enemics, no hostilitats, no supremacismes, sempre absurds. Prou: Això va de Democràcia, de Drets Humans. Ho sap tothom, però vull escriure-ho:

Votarem i ho dignificarem tot.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *