Si parlar és de valents i més

Una cosa molt important.

Suposo que si començo dient que les antroposofies actuals (no n’hi ha d’altres de més antigues) em semblen una poca sucada i coses més greus, la parròquia dels gremis (del gremi) se’n befarà. No tenen una altra sortida, però, a banda de continuar insistint en les pressumptes cientificitats d’allò que diuen i fan sense observances.

Dit això, la qual cosa no és poca cosa, jo només pretenc fer-me ressò ara d’una necessitat que jo penso que és urgent: La necessitat de retornar a allò d”aprendre a aprendre’. Més explícitament, més assertivament.

De fet, és allò de posar en pràctica el ‘dubte metòdic’. Pensar, en definitiva: Aprendre a pensar en esta era de les informacions a la carta i de les grans certeses líquides.

Segur que ja mos entenem i, fins i tot, comprenem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *