Estovar i conversar

A un quart de quatre, malgrat el cansament, preferia anar a la platja, a llençar-me de cap a la mar per tractar-me la mica de psoriasi que darrerament m’ha reaparegut als colzes. Però els dies passen i el divendres ja és a prop, per la qual cosa, finalment, he decidit estovar una mica de l’hort de la via per acabar de fer net amb les pataques i el planter de primavera.

L’hort de la via és l’hort de la reserva, lo del guaret, lo de la bajoca i la mutxamel, principalment, los melons i, enguany, les retrobades pataques.

Mentres llaurava amb el motocultor, ha passat son cosí de ma iaia, Laureano, i hem estat xerrant una estoneta. Allò de sempre: La salut, l’oliva, la pastura… I la Ford. Sí, avui m’ha sorprès que endevinés que el tren que se sentia apropar-se fos ‘lo de la Ford’. I sí, anava carregat de turismes de la marca Ford. En fi.

Quan ha marxat, lo sol ja es ponia, definitivament. Demà, a les tres, malgrat el cansament, hi tornaré.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *