XL

xvdfsbdfgsnhyjtyrjhrtyenigethbvisberwfotoAvui és 6 de gener de 2017. Ara mateix (15.32 hores), estic contemplant com ma filla Aran i la seua amiga Arlet juguen amb els regals dels Reijos. Diria que ara estan acabant de guarir una Nenuca. No ha estat gaire cosa, res que unes tiretes i un bany d’aigua calenta no resolguin, de moment.

Jo he deixat per un moment la lectura i m’he entretingut amb la xarxa. La lectura m’ha motivat a fer quatre números, els quals he començat pels aniversaris, mentres ensumo la flaire de l’arrossejat de ma mare.

Fa uns dies vaig descorbrir esta fotografia meua a l’ordinador. És una foto que em vaig fer a Vinaròs per a la matrícula de l’edició de l’Escola de Pastors del 2015. Aleshores, se m’ha acudit programar esta entranda al bloc pel dia i l’hora concretes que en faig 40, de primaveres, a la Terra.

Ara la Nenuca té pipi, mentrestant.

Afegeix un comentari