El bloc d'Ernest Benach

La força de la unitat. L'esperit de la renovació.

15 de desembre de 2010
General
2 comentaris

La meva nova vida 2.0

Demà deixaré de ser president del Parlament amb el que això significa de canvi vital, professional i també de posicionament a dins del món 2.0. Fins ara, la meva tasca de representació institucional havia marcat l’estil i l’ús de les xarxes socials, enfocades principalment a donar a conèixer la persona però també el càrrec. Per això, el relat del dia a dia del president quedava reflectit en la informació dels actes al Twitter, en les fotografies instantànies de Twitxr i Twitpic, en el mur del Facebook, en l’ús de la geolocalització del Foursquare, en el bloc com a president del Parlament, en el recull d’imatges del Flickr i també en la publicació i actualització constant de la meva agenda pública. A partir d’ara tot això canviarà perquè el nou Ernest Benach que trobareu a la xarxa tindrà més marge per opinar, per recomanar música, per participar dels debats que es produeixen a la xarxa i també per mantenir un part més gran de la seva activitat en la intimitat.

Hi haurà canvis importants en l’ús d’algunes eines i hi haurà espais que quedaran com a arxiu històric d’un temps irrepetible. Us ho explico. L’activitat com a president del Parlament durant dues legislatures i tots els seus continguts (inclòs el meu bloc institucional) quedarà reubicat en un nou espai i serà accessible des de la meva web www.ernestbenach.cat. De la web personal també desapareixeran els enllaços als continguts del diari de campanya, que quedaran recollits aquí

Què seguirà igual? Doncs els meus perfils a Facebook, Twitter, Flickr, Youtube, Spotify, Delicious i, per descomptat, el meu bloc a Vilaweb on tractaré més obertament sobre els temes que m’interessen, on opinaré de política i d’altres temes, i on em trobareu, com sempre, disposat a participar, a escoltar i a dialogar.

  1. Benvolgut Ernest,

    Comparteixo moltes coses i moltes idees amb tu i només vull fer-te una pregunta.
    Et sembla just cobrar un sou vitalici per ser president del Parlament durant 8 anys? Per no parlar de la quantitat.

    Gràcies i espero veure’t properament en prímera línia política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!