Inici d’una nova etapa

Bé, sembla que a la fi he fet el pas d’escriure les meves primeres frases al quadern de bord.
Em va costar trobar el nom de pila del bloc però finalment vaig apostar per downshifting perquè és un mot amb molta força, perquè conté una declaració d’intencions sobre una manera de viure i entendre la vida, perquè és en anglès i és la llengua que més estimo després del català i perquè és un mot dinàmic (fixeu-vos que la paraula és en gerundi) i ens parla d’un procés vital que humilment vull tractar de seguir amb la meva família.

Espero anar omplint el quadern amb sensacions, vivències i altres propostes (músiques, webs, llibres, pobles i altres racons del país).
Em disculpo per la brevetat d’aquesta entrada; prometo més visites ben aviat.

4 pensaments a “Inici d’una nova etapa

  1. …pero explican’s una mica mes sobre aquesta filosofia que aixi podrem parlar-ne. A mi l’angles tambe m’agrada, com totes les llengues d’altra banda, pero… que vol dir exactament downshifting i quin significat te per a tu?

    Et convido a treure el cap pel meu bloc tambe. Sort i ànims.

    marc (desde Trondheim, Noruega)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *