L’etern retorn

14 de setembre. Inici de curs.
Amb prou feines recordo les vacances. Aquest ha estat un estiu atípic, amb molts canvis de plans inesperats…
Comença una nova etapa en el llarg camí de la meva vida professional. El meu cinquè curs com a professor.
Estic content i amb ganes d’engegar el nou curs. En el meu calendari particular, l’inici de curs és més rellevant que l’inici d’un nou any. Acostumo a fer els nous proposits quan comença el curs. El final d’estiu és un bon moment per revisar el que s’ha fet i plantejar nous reptes. I així és.
Encaro aquesta temporada amb convicció i fermesa, amb més paraules i menys silencis, amb el ferm propòsit d’aprofitar millor el temps, de seguir gaudint de les coses més petites -dels petits detalls-, d’aprendre coses noves i cultivar encara més les meves aficions.
Que tinguem sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *