PICAP

Joan-Carles Doval

11 de gener de 2013
Sense categoria
0 comentaris

On vas envàs?

És realment sorprenent veure i escoltar la brutal campanya publicitària amb cançó enganxosa inclosa pel reciclatge dels envasos.

 

Jo soc dels ciutadans que de sempre ha procurat reciclar tot el possible, li he posat molta voluntat amb convenciment cívic pel que significa tot el tema dels residus per l’ecosistema i també soc dels que ha quedat sorprès al saber que no ho estava fent bé, doncs si tenia un got trencat anava al verd i si tenia algun residu metàl·lic o plàstic anava al groc i ara ens diuen que no….

 

Vaig entrar al web www.onvasenvas.cat el qual fins fa quatre dies no existia i et redireccionava a www.vullreciclar.cat Mínimament curiós que es gastin els diners anunciant una adreça i t’enviïn a una altra… En aquest segon web hi ha un cercador que deu ser dels més inútils que he vist mai, doncs no troba res… ja pots posar placa de cava, tub de pasta dents o el que vulguis que si ho te previst és miracle. Ara ja activat el web de l’anunci, al marge de molta publicitat i “autobombo”, el cercador és tant inútil com l’anterior…

 

Sorprès i donant-li voltes al tema, veient com s’inverteixen tants diners en una campanya tan incomprensible, que més que ajudar al reciclatge, tinc la impressió que està atabalant als que reciclem, m’envien un pdf  brutal, d’aquells que no tenen deperdició i son de lectura obligatòria. El firma CEPA Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius. L’adjunto en aquest apunt i naturalment us en recomano la seva lectura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!