El bloc del Director (ILC)

Alguns fulls del dietari públic d'Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes 2007-2012

9 de gener de 2013
General
2 comentaris

Final d’etapa

Com és sabut, perquè avui els mitjans se’n feien prou ressò, el meu període com a director de la Institució de les Lletres Catalanes ha tocat a la fi.

[…] 

Per això ahir vaig trametre un correu electrònic als més pròxims, en un sentit ampli, que deia:

Benvolgudes i benvolguts,

Dilluns al migdia el conseller va tenir la cortesia de comunicar-me personalment que no compta amb mi per a aquesta legislatura. Desconec quina o quines propostes de relleu té intenció de sotmetre a la consideració del consell assessor de la Institució de les Lletres Catalanes que es reunirà demà.

Han estat prop de sis anys intensos, estimulants, amb molts moments apassionants i tot, en què em sembla que, malgrat la conjuntura i no pas pocs entrebancs, la Institució s’ha enfortit internament i públicament. He d’agrair molt especialment a Joan Manuel Tresserras que em convidés a incorporar-me al seu equip i em donés així, una oportunitat privilegiada per treballar al servei del país i de les lletres. Me’n sento ben orgullós.

En endavant em trobareu a […]. I disposat sempre a col·laborar en la projecció de la literatura i la promoció de la lectura.

Amb tota la cordialitat,

Agraeixo el suport i el reconeixement que m’ha arribat per correu, twitter, facebook o altres mitjans. I espero de tot cor que la persona que em rellevarà se’n faci igualment mereixedora, pel bé de la Institució i de les nostres lletres.

Amb aquesta nota s’acaben, per força, les meves incursions en aquest bloc. Mantindré, però, obert cautelarment el mirall que n’allotja Vilaweb.

Mavi Dolç
04.05.2009 | 8.11
A General
Com si entrés en una pàtria
19.07.2010 | 9.20
A General
El comte Arnau al Ripollès
28.08.2008 | 10.04
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.