Laia Noguera, Francesc Garriga, Gerard Vergés

Fa vuit dies va tenir lloc una altra Nit de Poetes a Caldes d’Estrac, ja en la recta final del Poesia i + d’aquest any.

[…]

S’hi van sentir els versos joves de Laia Noguera i els més carregats de pòsit de Francesc Garriga i Gerard Vergés, tots dos a la ratlla de la vuitantena. Em va semblar que els tres estaven en estat de gràcia, o gairebé, tant a l’hora de triar els poemes com de comunicar-los al ple de gent que ocupàvem el pati de la Fundació Palau. Tant és així que l’hora i escaig de recital es va fer curta i la copa de xampany posterior es va allargar sense pressa.

 

Així, les veus diverses de Noguera, Garriga i Vergés van mostrar una altra vegada, si calia, que no cal gaire més que una mica d’espai, capacitat de dir en veu alta i ganes d’escoltar perquè la poesia esdevingui fet perdurable.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *