Benvingudes i benvinguts al blog de Diània Televisió!

Benvingudes i benvinguts al blog de Diània Televisió!

Diània Televisió sorgeix a l’àmbit de les Comarques Centrals Valencianes per tal de cobrir l’oferta cultural no recollida pels mitjans de comunicació generalistes dels grans grups multimèdia.

Diàriament hi ha festes, concerts, xarrades i un llarg etcètera d’esdeveniments interessants i enriquidors que queden fora de les capçaleres locals o els canals de televisió regionals, ja que l’interès per transmetre’ls és escàs.

Diània Televisió és un mitjà de comunicació on la cultura, la gent, els espectacles i les festes de les localitats de les Comarques Centrals Valencianes són les protagonistes.

Així, el principal objectiu d’aquest mitjà és plasmar i posar de manifest tota la riquesa cultural i social de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Marina Baixa, la Costera i la Safor, per dues raons fonamentals: en primer lloc, perquè no desapareguen ni queden en l’oblit; i en segon, per atorgar-los la rellevància que mereixen.

El territori diànic, o simplement Diània, és la macrocomarca en què es basa el treball  del metge i etnobotànic Joan Pellicer i Bataller, a qui retem el nostre petit homenatge amb la denominació del web.

Al nostre bloc a Vilaweb trobareu notícies i cròniques al voltant d’esdeveniments emmarcats al “territori Diànic”: concerts, fires, espectacles o tradicions, entre d’altres, seran els eixos fonamentals del nostre contingut de tipus sociocultural.


Si us interessa el nostre projecte, podeu trobar més informació als següents espais:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*