El Mont

No és el món

27 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Saura, el més dolent de tots ?

Al Conseller d’ICV l’hi cauen patacades de tots costats. Unes ben merescudes i d’altres segurament, també. Per aparentar durant anys el que no s’és. El grau d’incompetència manifestat es veu magnificat exponencial-ment pels anys passats criticant als que feien el mateix que ara l’hi toca fer.

Ningú és perfecte però, com a mínim un polític te que tenir el grau de coherència elemental per evitar que el seu discurs esdevingui una……. 

paròdia, al més pur estil del programa de TV3, Polónia. Gestionar les forces de seguretat d’un País, no és pot fer venint des de plantejaments anti-sistema.

I si t’ofereixen aquest paper, s’ha de tenir la suficient valentia per rebutjar-lo. Encara que això suposi no estar en un Govern. Doncs estar-hi per fer  polítiques contràries als teus ideals, només per evitar que uns altres hi estiguin, és un acte egoista que sacrifica els ideals per la projecció personal.

Saura, segurament no és el més dolent de tots, o sí. Però és el que s’el veu més el llautó. I això el fa encara més dolent tot i que d’altres companys de Govern que passen més discretament, segurament el superen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!