Els dies i les dones

David Figueres

L’AMOR

Es veu que ara mateix no ets ningú si no estàs pendent les vint-i-quatre hores del dia, els set dies de la setmana, de si una de les concursants d’això del Gran Hermanu, finalment és desemmascarada o no.

Es veu que hi han deixat anar, entre la tropa de capsigranys, una noia que no és una noia sinó que és un noi, però això allà a Guadalix de la Sierra no ho saben. La nena en qüestió, divuit anyets de mosso desatrapada en un cos de mossa descarada com ella sola, va inflamant els ànims de tots els mascles de la ratera a base de posar-s’hi bé. Per reblar el clau de l’ambigüitat, me li posaren Amor al tresoret.

Els homes de la casa no se’n saben avenir. Si no s’atura, la tal Amor, un dia algú farà un disbarat  i tot després seran plors. No es pot anar per la vida dient una cosa que no ets. Mostrant una cosa que no tens. Però això a l’Amor no sembla importar-li. Ella/Ell va a la seva. El seu cosset descregut va passejant els seus encants una mica escairats, ja us ho diré, com qui no vol la cosa. Ara parla amb un, ara parla amb l’altre. Li agrada que se la mirin, que li diguin coses. Que estiguin pendent d’ella, vaja. Els productors i els guionistes ja es freguen les mans: esperen que un pollastre o altre, amb el poc suc habitual que gasten més amunt de les espatlles, caigui en la trampa de l’Amor i s’endugui una sorpresa.

Sempre n’hi ha hagut de gent que llençava al vent propostes que per ara, malgrat l’aparent solemnitat endegada, també poden ser que venguin una cosa per una altra. De moment no fer calendaris, apropar-nos a aquestes propostes encara virtuals, palpant amb insistència, comprovant que això ara tenim entre les mans, és veritablement el què ens pensàvem, no una altra cosa. No gaire lluny n’hi ha que ja s’hi han posat sense vedetismes ni necessitat d’encendre al personal en va.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Tribuna per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent