OFICINA NEWS

POLÍTICA

Continuen les negociacions per desbloquejar el conflicte generat entre el Partit del Motxo i l’Aliança del Fregall per repartir-se la neteja del hall. Representants d’ambdós bàndols han anunciat mobilitzacions aclarint que s’ha arribat a un acord per no fer ús del joc brut en cap moment.

INTERNACIONAL

Reaccions d’indignació del nombrós grup de treballadors argentins davant l’aparició, a la màquina dels snacks, d’un nou producte de pastisseria anomenat "conxas".

LOCAL

S’intensifiquen les investigacions per esbrinar qui va memoritzar a la fotocopiadora de la planta tres, una fotografia del seu acabament d’esquena amb la llegenda "Kiss me, baby".

SUCCESSSOS

Es desconeix el nom de la persona que la setmana passada, va arriscar la seva vida, pitjant a la màquina del cafè, l’opció "consomè". Es recompensarà tota informació que es pugui donar.

CULTURA

En el concurs bimensual d’escrits pseudo-poètics a la porta del lavabos d’homes, el guanyador ha estat  "Que la força us acompanyi", anònim.

ESPORTS

Per tal d’evitar favoritismes, la Lliga de Futbol de Casats contra Solters, proposa que l’àrbritre sigui o bé un casat que tingui una relació amb un solter/a o bé un solter que tingui una relació amb un casat/da.

HUMOR

S’han sentit rumors que el proper any es podria augmentar el sou per damunt de l’IPC.

ANUNCIS BREUS

Vols ser el meu cel·lo per enrotllar-te amb mi? Truca’m al 555123123

Per renovació general, es regala marit. És carinyós amb la canalla. Respon al nom de Pep.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *