Els dies i les dones

David Figueres

Publicat el 6 d'abril de 2007

LA PRESÓ ON VIVIM

Quart dia d’assajos al centre cívic cotxeres Borrell. Ens van acceptar el nostre projecte "La presó on vivim", una lectura dramatitzada basada en textos d’escriptors que han estat a la presó, al laboratori Tísner d’aquesta entitat.

El laboratori Tísner és un espai de suport en l’àmbit de les arts escèniques, tant a companyies amateurs com professionals, per tal que desenvolupin els seus treballs. El centre et cedeix el seu teatre perquè tu hi puguis treballar prestant-te assessorament administratiu i tècnic, a canvi de signar un conveni de col·laboració en el qual et compromets a presentar la peça dins la mostra que es farà el proper mes d’octubre.

Per ara n’estem molt satisfets, tant de les possibilitats del teatre com pel tracte dispensat per la gent del centre cívic. Treballar en un espai nou ens ha obligat a adequar-ho tot al nou escenari. Portàvem ja molta feina feta a l’Espai Jove de l’Eixample, d’aquí que els nostres esforços s’hagin centrat en refrescar allò que havíem treballat i traslladar-ho al nou emplaçament.

Donat que ja portem uns quants mesos donant-hi voltes, ens plaurà, a més de l’actuació de l’octubre, fer un assaig obert per tal de calibrar si anem pel bon camí o si cal fer alguna modificació. Amb l’E., afrontem aquest repte amb l’il·lusió d’haver bastit una peça des de la sinceritat, sense caure en el sentimentalisme ni en exercicis massa críptics.

Per tots aquells que vulgueu acompanyar-nos i dir-hi la vostra, el proper dimecres dia 11 d’abril a les 22:00 al mateix centre cívic cotxeres Borrell (C. Viladomat, 2-8 de Barcelona), podreu fer un tast d’aquestes veus que han estat entre reixes.  



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de L'ombra de Yorick per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent