Els dies i les dones

David Figueres

BUTANITO

Pel bloc del Jaume Subirana m’assabento de la decisió de TVE de no emetre l’entrevista que Jesús Quintero va fer a Jose María García. El propi periodista ha emprès accions legals contra qui considera que està darrera d’aquesta censura: Florentino Pérez.

El diari El Mundo té penjada l’entrevista íntegra a la seva web. Us la recomano de veure-la sencera. Un document que ens fa adonar de com funcionen les coses a les altes esferes -mani qui mani, no ens enganyem- i de la magnitud de la nostra incredulitat de creure que la política es fa als parlaments i no pas als restaurants o als hotels.



  1. Quan volia fer fora al Mendoza del Madrid i recolçar Josep Lluís Nuñez per fer fora a Jordi Cruyff al Barça. Va obrir les portes de l’arbitratge a Jesus Gil per poder emportar-se els titols l’At. de Madrid i el doblete.

    Una volta fora el Mendoza i Jordi Cruyff, ja li va escomençar a molestar Jesus Gil, per què ja sabia massa d’arbitres i de mangoneos federatius.

    I és quan el Madrid per poder fitxar més i pagar el deute astronomic va escomençar a anar per lliure amb els drets de les televisius de la Lliga de Futbol Professional.

    No com passa a la Premier League anglesa a on tot els drets estàn tassats per tot els equips iguals, amb unes primes en funció de la classificació.

  2. I per tant un gran valor per l’espanyolisme espanyolitzador com Jimenez de Los Santos i contra Catalunya.

    Però sense la jimenitiz aragonesa de de los Santos, -al servei del capitalisme espanyol- què contruiex espanyolisme atacant els catalans.

    Ell vol contruir el mateix espanyolisme de Rajoy i Zaplana sense necessitat d’atacar de forma directa els interesos de l’empressariat català.

  3. Perquè els hotels i els restaurants els podrien fer servir per a passar-s’ho bé. I per què és senyal de poc compromís parlamentari.
    La entrevista, molt bé. Em pregunto com és que l’han prohibida.
    Pot ser tingui alguna relació amb els problemes que tenen alguns polítics d’hotel i restaurant amb la visibilitat i reclamació d’atenció que estan prenent els parlaments? Pot ser té alguna relació amb la acusació i ús de ridícul que mateixos parlamentaris fan d’aquestes institucions democràtiques? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Tribuna per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent