Els dies i les dones

David Figueres

Tots som Vilaweb

La llibertat d’expressió és un dels pilars bàsics sobre la qual es fonamenta qualsevol societat que es vol democràtica. Qualsevol acció, sigui quina sigui l’excusa, que coarti, condicioni o posi en perill aquesta llibertat, s’ha de denunciar de manera enèrgica i contundent.

La visita per part de la Guàrdia Civil a la redacció de Vilaweb aquesta tarda per tal de lliurar una notificació al seu director relacionada amb el referèndum d’autodeterminació que se celebrarà a Catalunya el pròxim dia 1 d’octubre, és un gest reprovable que ens fa viatjar als temps de la dictadura franquista quan la llibertat de premsa i d’expressió no existien.

Des dels seus inicis, Vilaweb, s’ha distingit per la seva voluntat d’oferir als seus lectors, un periodisme compromès amb la realitat dels Països Catalans que li ha valgut el reconeixement de ser el diari digital degà a l’hora d’informar, d’una manera oberta i plural, i sempre a l’avantguarda, sobre tot allò que afectava aquesta comunitat.

Com a blocaire de Vilaweb vull manifestar tot el meu suport amb tots els que, dia a dia, fan possible aquesta publicació i solidaritzar-me amb els altres mitjans de comunicació que aquests dies, també han vist alterada la seva normalitat per l’acció de les forces de seguretat espanyoles, així com amb totes les persones que han patit alguna mena de repressió per difondre o donar suport a l’esmentat referèndum o que la patiran en el futur.

La comunitat de blocaires també forma part de Vilaweb i és per això que ens sentim amb el deure de denunciar aquesta inacceptable ofensa a tot el que representa Vilaweb tot posant-nos a la seva disposició per tot el que calgui i cridant amb veu ferma i decidida que no esteu sols.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de No passaran! per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent