MATÍ I ALTRES CONTES

Van arribar en un sobre ahir a la tarda. De Valls. L’editorial Cossetània. Uns quants exemplars del recull de contes El matí i altres contes. El conte guanyador i tots els finalistes de la 14è Premi de Literatura curta per internet Tinet. Dins dels Premis Literaris de Tarragona del 2010.

D’entre els contes finalistes un de meu. L’atemptat. N’estic satisfet. Sempre reconforta que entre més de 200 contes presentats, te’n triïn un de teu. Pas a pas.

Com sempre, la impossibilitat de llegir el conte sense posar-me nerviós. Sense veure errades per tot arreu. Fent esforços per reconèixer que aquelles pàgines impreses les vaig escriure jo. 

Per mi el conte són un grapat de borradors. Diverses imatges amb escenografies dels llocs que van acollir la seva escriptura. Les primeres lectures. La rescriptura. Les primeres opinions…

Amb tot, amb la publicació del llibre, el cicle de l’escriure es tanca. Escrius per publicar. Escrius per exposar-te. Escrius per rebre una recepció. Bona o dolenta. Però necessària. Escrius.

Si voleu donar-hi un cop d’ull, ja ho sabeu: correu a les llibreries!

2 pensaments a “MATÍ I ALTRES CONTES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *