TOT ÉS ARA I RES

Ahir es va donar el tret de sortida de Barcelona Poesia. Una nova edició per gaudir, a la ciutat, dels versos repartits per carrers, places i avingudes. Una nova oportunitat per resseguir els racons de Barcelona, de la mà del poemes, de la mà dels poetes.

Una proposta que enguany ormeja l’Eduard Escoffet i que esperem que sàpiga aportar-hi la mateixa sensibilitat que gasta normalment en tot el que fa.

Per la meva banda, enguany, la meva aportació a aquesta setmana llarga d’activitat poètica, consistirà en acompanyar, aquesta nit a les 22:00 h a Gràcia a la Casa dels Contes (Ramon y Cajal, 35) [comprar entrades], a la gent de Sal de Mar que ha convertit alguns dels meus poemes, en cançons.

Llegiré alguns dels poemes que el Nadim i la Carol van musicar i a més, acompanyat per la guitarra del Nadim, llegiré alguns poemes més que formen part del recull que he aplegat per fer-ne un recital i que està a punt, a punt, de poder-se ensenyar.

Llenço alguns d’aquests poemes allà on sigui que va amerar l’Hidroavió apagafocs de Na Xesca.

5 pensaments a “TOT ÉS ARA I RES

  1. que la poesia ompli els buits tan paorosos que ens corsèquen fort i no et moguis, que als ponts d’amistat no hi arribin mai les aigües turbulentes , que no perdis la veu ni el consol ni els poemes. Na Xesca i tot quan ella somniava avui és viu. Abraçada i sort

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *