(H)INDIGNATS

Al barri del Raval de Barcelona hi ha un local. En aquest local, cada dimecres, durant nou anys, s’hi han fet recitals i trobades literàries. Mai no s’ha demanat cap subvenció ni a les administracions ni a ningú. Mai s’ha cobrat entrada. Cap artista ha percebut ni un cèntim per les seves actuacions. Mai s’ha rebut cap denúncia per sorolls o aldarulls ni a dins ni a fora del local.

La paraula, la veu, sempre hi ha planat en aquest local. Dalt del petit escenari, ens hi hem trobat des d’autèntics llunàtics fins a deliciosos homenatges. Hi entraves. Feies una cervesa. Xerraves amb un, amb l’altre…

Fa un temps, a aquest local, li van obrir un expedient administratiu impedint, així, tota actuació. Quedaven enrere més de 300 actes. Quasi res.

Tot i el tancament del local, o millor dit, la part del local on es feien aquest tipus d’activitats, els recitals, les trobades, s’han traslladat a un bar proper. Continua, doncs, la tasca de donar llibertat a les paraules, als mots, empresonats ja sigui a les pàgines o als magins dels recitants. Però no és el mateix.

Aquest local és l’Horiginal. I si sou lletraferits o senzillament teniu un mínim d’inquietud cultural, segur que sabeu on és.

Fins avui dia 12/5/10, 523 persones han expressat el seu rebuig a que les coses estiguin com estan adherint-se a aquest manifest.

Per ampliar informació, avui a les 20:00 al mateix Horiginal(C. Ferlandina, 29) hi haurà una assemblea informativa per explicar com està el cas i les accions futures que s’emprendran.

Si també trobes que tot plegat és motiu d'(h)indignació, adhereix-te al manifest i dóna a conèixer la situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *