Els dies i les dones

David Figueres

Publicat el 15 d'abril de 2010

BARCELONA ESCOLLIRÀ DATA PER LA CONSULTA

El proper dissabte dia 17/4/10 se celebrarà la IIIà Assemblea General de Barcelona Decideix, la coordinadora que organitza a la Ciutat Comtal, la consulta sobre la Independència començada el 13/9/09 a Arenys.

Aquesta assemblea té una especial rellevància, doncs en el seu ordre del dia, s’inclou el debat i aprovació de la data que Barcelona decidirà si vol que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.

Aquests dies, a les diferents coordinadores dels districtes, s’ha debatut profundament quina seria la data més idònia. Esperem, doncs, que el debat de dissabte sigui ric i sobretot productiu.

Saber la data exacte que Barcelona s’afegirà a tants pobles que fins ara han proposat la mateixa pregunta als seus veïns, és cabdal. Tot i que la maquinària als districtes i als seus corresponents barris, està preparadíssima, saber aquesta dada permetrà ajustar els ritmes de treball així com optimitzar els recursos.

Tan pel pes demogràfic de la consulta, com per la capacitat d’exportar internacionalment tot el procès, sabem que el repte de Barcelona és un repte important i estem convençuts que els veïns de Barcelona sabran estar a l’alçada d’altres esdeveniments històrics que han marcat el rumb de la ciutat i del país.

Barcelona té una nova cita per demostrar de nou la riquesa del teixit social i associatiu desbancant l’esviaixada visió d’una Barcelona abonada als xàrters i a les riuades de senyors amb barrets mexicans.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de No passaran! per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent