Els dies i les dones

David Figueres

DECIDIR A BARCELONA

De mica en mica, la consulta per la Independència a Barcelona, va avançant. Dissabte dia 20 a les 10:00 es farà la segona Assemblea General de Barcelona Decideix.

Som molts els esperem amb candeletes aquesta trobada. Hi ha moltes incògnites en l’aire i el repte és massa gran com perquè es facin les coses de qualsevol manera.

Als districtes, als barris, però, la maquinària no para, no para, no para…

Des de l’Eixample Decideix [bloc, facebook], la plataforma on col·laboro, després d’unes quantes reunions preparatòries, ben aviat podrem celebrar l’Assemblea Constituent. De moment, hem pogut afaiçonar els diferents grups de treball.

Gent de totes les edats, de dilluns en dilluns (ens podreu trobar al local del CIEMEN, C. Rocafort, 242 o ens podeu escriure a eixampledecideix@gmail.com) anem aixecant paret. Gairebé no ens coneixem. Som noms, som presències, que de setmana en setmana, fem més nostre aquest determini de decidir per nosaltres mateixos.

Barcelona sabrà estar a l’alçada de les altres poblacions. Aquests dies, he vist espurnejar massa esguards com per no creure que la monumentalitat de la proposta, no tingui cap altre objectiu com no sigui el de l’èxit total i absolut.

Els comptes de correus electrònics treuen fum. Tothom esgarrapa temps d’on pot. Tothom vol col·laborar, participar. Decidir el futur des del present d’ara.

Excitats. Compromesos. Confrontem propostes, desitjos que seran realitats. No hauria de ser de cap altra manera.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de No passaran! per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent