21 de setembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Carta oberta al president del FC Barcelona

Ben volgut sr. President,

Per tal que com a soci tinc dret a expressar la meva opinió vull manifestar la meva  disconformitat respecte la manera com s’ha afrontat el darrer afer amb el Real Madrid.

Les violentes actituds dels jugadors d’aquest equip responent a consignes de la Direcció Técnica van culminar amb l’entrada a Cesc i pretenien aconseguir per via antiesportiva  lesionar algún/s jugador/s per treure’n un rendiment immediat o a termini mitjà .

La inqualificable agressió a Tito Vilanova va anar precedida de barroers gestos despectius cap a jugadors nostres i posteriorment cap el mateix Tito Vilanova, és a dir cap a la nostra entitat en tant que ells son els nostres representants.
Vull recordar que Mourinho és l’entrenador i Manager general del Real Madrid, és per tant un alt representant, i el Club per boca del seu màxim mandatari ha avalat en assemblea i públicament la seva gestió com una forma de fer madridisme (segurament la única).

La temporada passada les campanyes d’intoxicació, falsedats, acusacions, dopatge, etc. van ser contestades per vostè sr. Rosell, com a President, amb un avís solemne davant l’assemblea de representants i dels medis de comunicació  en el sentit que no se’n toleraria cap més .

Trist és doncs, sr. Rosell, que ara els greus i violents incidents del darrer partit amb el Real Madrid hagin merescut només una poruga i claudicant declaració en ares d’una quimèrica rebaixa d’una tensió que el Madrid no vol rebaixar perquè simplement és la seva estratègia. I no és caure en cap parany defensar-se per a ser respectat.

El Barça i vostè com a President han faltat a aquella advertència i compromís fets públics davant tots els representants del club i medis de comunicació. Lamentable.
Com qualsevol Director d’empresa o Pare de família faria, el Barça ha d’actuar quan un treballador seu –d’alt nivell també en aquests cas- és agredit. No fer-ho apel·lant a un desig d’harmonia és contraproduent per tal com dóna ales als violents que en veure que no passa res es veuran en cor de tornar-hi.

Es molt de doldre, Sr. Rosell, la seva declaració davant les Penyes esforçant-se a intentar tapar-ho cercant tots els arguments possibles i demanant amb decisió i vehemència oblidar els fets talment com faria qualsevol madridista.

Les campanyes son d’ells, les acusacions son d’ells, la violència és d’ells.  Sr. Rosell no pot ser que només el Barça hagi de posar l’altra galta. Demano dignitat!
El Barça i la seva afició  al llarg de tota la seva historia, tenen prou acreditat un tarannà d’esportivitat i Fair Play que els donen força moral suficient per a actuar degudament en front de comportaments i actituds com les viscudes. Les acusacions contra el Barça ho son també contra els socis com a cos social de l’entitat. El Barça ha de defensar el seu nom, el seu personal i els seus socis i Vostè com a President no pot acotar el cap i mirar cap una altra banda. Es la seva responsabilitat i la seva obligació. En la presa de possessió va dir “No us fallaré”.  Sr. Rosell, a qui anava dirigida aquesta frase?

Daniel Prats i Climent, 21 de setembre del 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!