Els dies i les dones

David Figueres

QUÈ EN PENSA DE L’ESTATUT…? (Subsecció refrescanta d’istiu)

Amb la vocació de servei que en el fons sempre ha caracteritzat aquest bloc i davant el moment delicat que viu el país, a punt d’enllestir el nou Estatut, ens veiem obligats a fer sortir a la llum tot un seguit d’opinions que poden ferir algunes sensibilitats. Aquest seguit de comentaris foren eliminats de l’enquesta que la Generalitat impulsà per tal de conèixer el parer de les catalanes i dels catalans sobre aquest magne text. Preguem discreció en la difusió del seu contingut.

QUÈ EN PENSA DE L’ESTATUT…?

NOM: Antígona Masferrer Garcia

EDAT: Quatre dies

PROFESSIÓ: Estisoreta en un pis d’estudiants

DOMICILI: Viu amb la seva família darrere un pot de iogurt que caducava el 1992 i que el darrer llogater va deixar en el fons d’un armari.

COMENTARI:

Trobo que l’Estatut hauria de vetllar perquè tothom tingués un enterrament digne. L’altre nit els meus germans Polinicies i Etèocles van sortir de marxa i un dels estudiants del pis es va aixecar a fer un riu acabant amb la vida dels meus germans.

Però perquè posteriorment, durant la fregada trimestral, s’enretirà el cos d’Etèocles mentre que el de Polinices segueix sent una llardarada visible damunt les rajoles?

"Oh déus miserables que heu perbocat damunt el fat de la meva família aitals designis de malaurança…" 

 (Es que estic a punt d’entrar a l’Institut del Teatre i em preparo)

Gràcies



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Lírica lleugera per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent