Els dies i les dones

David Figueres

Publicat el 18 d'agost de 2008

LLIBERTAT AMADEU CASELLAS

M’arriba la notícia de la vaga de fam que està fent Amadeu Casellas a l’hospital penitenciari de Terrassa. Casellas fa més de vint anys que s’hi està en una presó o altre. Anarquista declarat, a més de la condemna pròpia pels delictes que va cometre, ha hagut de patir una altra condemna: la d’una part del funcionariat que no ha vist amb bons ulls que Casellas denunciés de manera reiterada tots els abusos que alguns d’aquest funcionaris infligien als presos.

El cas de Casellas és una d’aquelles pedres a la sabata del bon funcionament democràtic. L’aparador de normalitat on els dolents van a la presó perquè puguin reflexionar sobre els delictes que han comès i surtin totalment rehabilitats, s’esverla del tot amb Casellas i altres Casellas que habiten les nostres presons, aquests reductes de privació de llibertat que de cap manera serveixen per a rehabilitar a res o a ningú.

http://barcelona.indymedia.org/
http://paisatgedesdelafinestra.blogspot.com/
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
http://www.kaosenlared.net/noticia/amadeu-casellas-50-dias-huelga-hambre



  1. El bon funcionament democràtic no és possible al costat del que permet aquests empresonaments i maltractes. La societat que vivim no treballa gaire per la democràcia, la desprestigia i disfressa per activa i per passiva.
    Contra aquesta mena de complicat entrenament a anar amb pedres i més pedres a la sabata sembla que la vaga de fam és la única sortida.
    Trist. Espero que l’Amadeu Casellas se’n surti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de No passaran! per dfigueres | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent