SILENCIA. RECITAL PER LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ A LA XINA

Dilluns dia 21 de juliol al Teatre Romea de Barcelona a les 21:00 h, un grup de poetes i cantautors, han decidit fer aquest recital per recaptar fons per la campanya que Amnistia Internacional porta a terme per defensar el dret a la llibertat d’expressió a la Xina. Hi donen suport, a més, Reporters Sense Fronteres i el PEN Català.

Hi intervindran els poetes: Enrique Badosa, Jesús Lizano, José Corredor Mateos, Joaquín Marco, Marta Pessarrodona, Jaime Siles, Álex Susanna, Cristina Peri Rossi, Jordi Virallonga, David Castillo, Enric Cassasses, Reinaldo Aparicio Viera, Joan Vinuesa, Ana Aguilar Amat i  Josep Pedrals.

I els Cantautors: Gerard Quintana, Lídia Pujol, Paco Ibáñez, Roger Mas i Quico Pi de la Serra.

En aquest acte hi llegiré la traducció al català del poema “Juny” de Shi Tao, feta per Manel Ollé.

Quedeu tots convidats! 

 

3 pensaments a “SILENCIA. RECITAL PER LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ A LA XINA

  1. Benvolgut David
    Haig de rebutjar la teua invitació. És impropi i contradictori anar del bracet, per a defensar la llibertat d’expressió (a la Xina o a Catalunya), amb enemics declarats de Catalunya i de la seua llengua, com la marfanta espanyolista Cristina Peri Rossi, promotora de manifestos contra la nostra llibertat d’expressió en la nostra llengua, la qual la maleïda uruguaia servidora del Borbó voldria ben morta i colgada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *