iPod Video: consulta al populatxo

Des que m’he aficionat a l’iPod vídeo estic ben enfeianda passant pel·lícules i d’altres arxius de vídeo al format adequat.

Però… quin és el millor format? Quin programa feu servir per adaptar els vídeos a l’iPod? Jo fa dies que vaig provant amb el QuickTime PRO, el VisualHub i l’Squint, i encara no he decidit quin va més bé… i no sé si n’hi han de encara més bons…

Alguna pista???

P.S.: Per cert, m’he enganxat a diversos podcasts, sobretot al de David Pogue i les seves crítiques de gadgets. Bestial. I he trobat la manera de descarregar-me Ventdelplà des de la web de TV3 i mirar-me’l després al metro, al gimnàs… (perquè a la tele, i amb el anuncis, no me’l puc empassar).

Un pensament a “iPod Video: consulta al populatxo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *