Com deixar una feina?

Des que em vaig estrenar com a freelance, ara fa uns mesos, he anat dient que sí a tot el que m’ha eixit. Per provar, perquè necessitava els diners, perquè em venia bé estar tan ocupada com podia, i per por a què desaparegueren totes les altres coses.

Així m’he trobat, algunes setmanes, dormint poc per acabar-ho tot a temps, i una miqueta esquizofrènica per haver de pensar ara en un estudi sociològic sobre el consum d’alcohol dels adolescents, al minut següent en l’edició d’un vídeo sobre cuina al buit i sense perdre de vista el periodisme ambiental, amb algunes estones per la traducció d’assajos periodístics de l’anglés al castellà. Potser tenen raó els qui em diuen que sóc una professional multimèdia. 

La cosa és que ara comence projectes nous, engrescadors i interessants (comence a gravar ja un nou documental, per fi!), i he de dir que no a alguna cosa. I té totes les paperetes la feina més friqui que he tingut mai, la de corresponsal a Catalunya d’una revista de ball madrilenya. Que li estic molt agraïda al seu director, perquè ha estat una de les fonts d’ingressos més estables aquests últims mesos, i gairebé mai no m’ha tocat ni una coma del que he escrit (i això que no tinc ni idea de ball, tot i que he aprés sobre el tema, i molt). Però no m’ompli. Gens. 

I tot i que ho tinc clar, em sap greu, mira tu. Com li ho podré dir a aquell home de manera que tots quedem contents? No ho sé, però he d’esbrinar-ho ja, perquè a principis de la setmana que ve a tot tardar, li ho he de comunicar. Ai.

4 pensaments a “Com deixar una feina?

  1. 1. Si recordes vam parlar fa temps d’empreses, de Vilaweb, etc. Tu no em vas constestar. Era d’allò dels càrrecs mitjans qiue no tenien temps material per a d’ells.

    2. Et diguí que et feres empresària.

    3. Contracta una company/a i continues fent la col·laboració. Necessitem “controlar” tot allò que ix i entra als PPCC. I a més que ens ho paguen. Si ho agafa un cabró/ona ens estarà feeeeent la cusqui. De pas dones faena a un dels nostres. No sé si m’explique…….i si tu m’entens.

    4. Apostata et tinc apuntada a la llista de la quedada de Les Cases d’Alcanar del proper dissabte 29. Confirma’m-ho. Seràs una de les nostres estreles mediàtiques.

    T’estimem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *