Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

La reina del bricolatge

Ara sí, sembla que ja està tot. Encara faltarà fer algun forat més a la paret, però la feina grossa de posar la casa en ordre ha acabat. I he de dir que estic contenta. Que està lleig que ho diga jo, però és que fa prou de goig, la veritat.

Però trobaré a faltar les llargues estones que m’he passat amb la meua black&decker (igualeta que la de la imatge), ella, les instruccions d’ikea i jo. O sense instruccions en altres casos, pensant què fer i com connectar cada cosa.

Ara ja no només puc dir que tinc experiència en penjar làmpares i cortines (els quadres els tinc superats de fa temps!), també munte armaris dels grans i canvie endolls. I ben orgullosa que estic de mi mateixa (per si no es notava).

I hui, a més, aniré a casa de la M., que m’ha demanat que porte la black&decker per penjar algunes coses. Així no la trobaré a faltar tant de colp, ves per on.



  1. Caram! Jo també acabo de muntar el piset, amb la black&decker, les claus allen de l’Ikea i manuals d’instruccions per tot arreu. No he hagut de canviar endolls, jo, i em fas enveja, ves per on.
    Jo, tot i ser home (sembla que per condició “natural” haguem de ser destres en això del bricolatge) també estic orgullós d’haver-me muntat el piset perquè francament desconfiava de les meves destreses i de la meva capacitat d’interpretació dels manuals Ikea. Me n’he sortit prou bé i ara miro el piset i em fa molt de goig.
    M’ha fet gràcia trobar-me el teu comentari.
    Fins una altra, col·lega bricolatgera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent