Ja he votat (amb el cap i amb al cor, com diu Rajoy)

Per fi m’he decidit i he dipositat el meu vot a correus. Ja està, ja he exercit el meu dret democràtic. I he votat, com diu Rajoy, amb el cap i amb el cor. (Tranquils, que no m’he tornat boja i he votat el PP. No, no).

He votat el que he volgut votar. El que tenia clar des de fa dies i sense deixar que tota la parafernàlia d’això del ‘vot útil’ em féra trontollar. Si la democràcia és poder triar quines persones volem que hi siguen allà on es prenen les decisions importants, em sembla que el més encertat és optar pels qui diran si fa no fa el que diria jo en cada circumstància. I una dona, jove, valenciana, oberta, d’esquerres i apòstata em diu molt més que no pas un senyor de León.

Així que sí, finalment i gràcies en part als comentaris de l’apunt anterior, he votat Isaura. I per si no ho tenia clar, uns minuts abans de tancar el sobre m’ha arribat aquest vídeo, via Madrid (gràcies, A.!). Té la seua gràcia.

4 pensaments a “Ja he votat (amb el cap i amb al cor, com diu Rajoy)

  1. jo també he tingut el mateix dubte per allò del ‘vot útil’ però ja sé a qui votaré, i això que per alacant no crec que Iniciativa trega cap diputat…  però al menys que siga un vot testimonial.

  2. doncs a mi em va arribar aquest vídeo ahir, i el vaig trobar tan trist, amb lo de ‘guapa, morena, joven y preparada’ que em va decantar definitivament pel vot útil 🙁 qüestió d’estils.. … :-p o és que no tenia el dia.

  3. Amb aquest vot sempre estarà satisfeta: Si guanya Isaura, tant de bò, doblement. I si no surt, perque ha votat en conciència. A part d’alguns casos, p. ex.: Chirac contra Le Pen fa uns anys a França, el “vot útil” és una trampa…

  4. ¿Algún problema con los señores de León? ¿Algún problema con el único señor (de León y del resto de Eggpaña) que ha tenido un gobierno paritario (aunque luego la vicepresidenta se ponga la peineta y haga besamanos a las sotanas, que nadie es perfecto, jolines (uy, esto está un poco desfasado, ¿no?) ¿Algún problema con el tipo (de León) que ha impulsado la ley de dependencia? ¿Quién ha prometido el matrimonio para todos, y lo que es más raro, ha cumplido? ¿Y el divorcio exprés?
    A ver si ahora va a estar mejor esa fideuá pasada que tanto os gusta y la Rita (que sabemos lo suyo, la muy hipócrita) que el chorizo y la cecina, hombre…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *