Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Canal 9 plural i de qualitat?

No tinc massa esperances en l’efectivitat d’iniciatives d’aquest tipus, però per mi que no siga.

Un grup de ciutadans del País Valencià han elaborat un manifest on denuncien la manipulació de continguts de tots els canals de RTVV i també la política d’ocupació d’aquesta macro empresa que despilfarra els nostres euros per fer propaganda del PP les 24 hores del dia.

I demanen que la cosa canvie. Si hi esteu d’acord amb el que diuen, podeu signar.

Per si algú encara té dubtes de com les gasten, sobretot, els dels "serveis informatius" de Canal 9, ací trobareu un esgarrifós recull en vídeo de les últimes perles que han emés. Perquè no hi haja sorpreses: no és apte per als que creuen en la imparcialitat d’un mitjà públic en un sistema democràtic. Quedeu avisats.



  1. No havia vist el recull de videos dels serveis informatius. És al·lucinant! Com que procure no veure Canal 9, i menys encara els informatius, havia oblidat la magnitud de la tragèdia. Sembla de pel·lícula americana de marcianos que estan invaint la terra, han posseït els mitjans de telecomunicació disfressats d’éssers humans i fan notícies falses per transmetre normalitat i així poder anular-nos a tot el cervell. Quina por!

  2. jo crec que l’única solució és no mirar aquesta emisora. fer-los el buit, que les audiències la facen tancar, els valencians ens estalviarem molts diners.
    De tota aquesta manipulació ens donen conte pocs. La resta de la gent no es dòn a conte o no vol, i altres estan esperant per poder fer el mateix que fan ara els que manen.
    I si ferem un transvassament de tot el riu Ebre sencer i el ferem passar per Bujassot, més concretament entre Lian-shan-po i les facultats de ciències?

    Vicent
    Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mitjans de comunicació per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent