Kosovë: què haguera fet Aznar?

Ara que Moratinos, i de retruc ZP, fa el ridícul més espantós en el panorama internacional negant-se a reconéixer la independència de Kosovë, no puc deixar de preguntar-me què haguera fet Aznar en el seu cas.

S’enrocaria també per por als possibles símils a l’estat espanyol? O valoraria més fer-se la foto amb els que tallen en bacallà, com va fer a les Açores, i estaria a hores d’ara felicitant els kosovesos?

Quin dubte, tu.

5 pensaments a “Kosovë: què haguera fet Aznar?

  1. Aquest matí he escoltat a Catalunya Ràdio que Aznar va fer gestions als USA per mirar d’endarrerir el reconeixement de Kosovo, sense èxit. Es pot estar a favor o en contra dels USA, però s’ha de reconeixer que no son rucs i per ells Aznar no deixa de ser un "palanganero". Esperaveu alguna cosa diferent de Aznar?…

  2. Aquest matí he escoltat a Catalunya Ràdio que Aznar va fer gestions als USA per mirar d’endarrerir el reconeixement de Kosovo, sense èxit. Es pot estar a favor o en contra dels USA, però s’ha de reconeixer que no son rucs i per ells Aznar no deixa de ser un "palanganero". Esperaveu alguna cosa diferent de Aznar?…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *