Habemus AVE (però car!)

L’estrena del tren de gran velocitat a Madrid arriba en un moment en el que, inesperadament, preveig d’anar-hi amb certa assiduïtat. Així que aquest matí, quan ja tenen els horaris a la web, he entrar directa a mirar com està la cosa, i els preus. I, ai, d’això que han anunciat de 40 euros per trajecte si ho compres 15 dies abans, sembla que (per ara) res de res!

Encara gràcies que em pilla encara totalment relaxada després d’unes vacances fantàstiques i tot m’ho prenc amb filosofia. Que dic jo que si ho han dit tan claret, ho faran. O algú pensa que de Renfe no ens podem fiar ni en això?

P.S.: Una de les coses bones de ser apòstata és que no celebres cap tipus de diada santoral, inclosa la de hui. Que s’ha de ser hortera, senyor, per seguir-li la veta al cortinglés
.

Un pensament a “Habemus AVE (però car!)

  1. Bones!!!

    He anat a parar al teu blog, i ja fa dies que el segueixo i el trobo molt interessant.
    M’agradaria que m’expliquessis com has fet ho d’apostatar, ja que és un procés que m’atrau des de fa temps, i el volia fer.
    No m’agrada la idea de que l’església catòlica em continui considerant un dels seus (i sé que se’m tirarà a sobre part de la família)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *