Fer-me famosa o no donar la cara, aquesta és la qüestió

Ahir vaig rebre una trucada de VilaWeb TV, on em coneixen bé, perquè sembla que estan preparant un reportatge sobre dones blocaires. I es veu que encaixe en el perfil.

Em sembla que es van quedar una mica despagats en dir-los que l’apòstata desficiosa s’estima més, per ara, continuar sent una miqueta anònima. Els qui em coneixeu fora d’ací ja sabeu qui sóc. I als que només coneixeu la meua vessant blocaire, em sembla que ja us va bé així, no?

Segur que, d’haver acceptat eixir en el vídeo, aconseguiria que molta més gent vinguera per ací a fer una ullada. Però jo no faig el bloc per arribar a la "fama", ni tinc cap afany de publicitar-me per tindre més visites. M’agrada seguir com fins ara, una mica amagadeta, tampoc no gaire (ni tampoc tinc res que amagar, per altra banda), però sense posar-li cara a l’apòstata, no siga que encara vinguen a fitxar-me.

Que tal i com estan posant-se els jutges últimamament, tot podria ser.

(Ara, això sí, estic desitjant que facen el reportatge per dotorejar qui són les blocaires que eixiran…).

COM A RESPOSTA GENERAL ALS COMENTARIS DE L’APUNT ANTERIOR: Miraré de fer algun soparet, segur, però encara necessite unes setmanes per tindre-ho tot a punt, i no sé com ho farem per convocar els blocaires… El cafenet virtual, el dia que em trasllade (encara no tinc data concreta). I sí, tot el procés sense tornar a fumar. Demà fa 23 dies ja.

7 pensaments a “Fer-me famosa o no donar la cara, aquesta és la qüestió

 1. Seré sincera i et confessaré que he preguntat per tu a gent d’Alcoi i a gent de Barcelona (i també a qui està entre totes dues ciutats),  i que he oferit dades (rellevants, con mi superior criterio) de les que vas deixant caure al bloc que de tant en tant em mire de dalt a baix. Tafaneria pura i dura, ho reconec.
  Però també t’he de dir que en el fons me n’alegre de la teua decisió. Precisament hui en parlava amb una amiga i li feia notar que és el teu anonimat (com a mínim per a mi que no et conec de res) i el de altra gent, allò que em fa tornar-hi cada dia encuriosida a veure què conta hui l’alcoiana que viu a Barcelona, que ha treballat per a Canal 9, que ha viscut a Nova York i que… més coses.
  Així que gràcies per seguir sent apòstata, desficiosa i anònima.
  I ja avisaràs quan isca el vídeo!

 2. sempre és molt més interessant. Com en una bona novel·la policíaca… aquí també passa, però té més gràcia perquè no hi ha final…

  (deus estar de trasllat, però espero que aviat tornis a agafar el ritme).

  Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *