Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

M’han furtat el mòbil

I fa una ràbia terrible. El portava a la butxaca de l’abric en pujar al metro, i en tornar a eixir al carrer, ja no el tenia.

Com que havia de fer una entrevista cinc minuts més tard, al final he trigat gairebé hora i mitja en poder parlar amb els ineptes de movistar, perquè bloquejaren la línia. Després de molts ‘pulse 1’, ‘diga el motivo de su llamada’ i menús eterns sense cap ni peus, ho han fet, però no saben dir-me si s’han fet moltes o poques trucades en aquella estona.

Aleshores he hagut de fer una mena de carrera d’obstacles no apta per als qui van escassos de paciència, i he aconseguit fer les gestions per telèfon i a dues botigues per tindre un duplicat de la targeta que he posat, de moment, en un ‘zapatófono’ que tenia en un calaix. I, dona previsora com sóc, la majoria dels números els tenia anotats en un altre lloc. I també tenia una còpia recent de la majoria de les fotos.

Però tot i així, em fa molta molta ràbia. Pels números que he perdut i, sobretot, pels sms que guardava amb tanta estima i que ja mai no podré tornar a llegir.



  1. Hola noia,

    T’acompanyo en el sentiment. A mí me’l van furtar la setmana passada i no solament el mòbil sinó tota la bossa de mà, amb les targes de crèdit, la documentació, les claus de casa i els diners.

    Bé, el que sí que et puc dir que això em va passar a una botiga de l’Illa Diagonal a Barcelona i el Servei d’Atenció al Client d’aquell centre comercial es posar ràpidament les piles i em van ajudar molt amb les targetes i també fer UNA ÚNICA TRUCADA A VODAFONE que van desactivar immediatament la targeta del mòbil substret. L’endemà vaig anar a una botiga Vodafone i vaig haver de comprar un altre aparell i em van fer una còpia de la targeta desactivada a l’acte.

    Vols un consell: canvia de companyia.

    Bona nit

    Rosa De Cyan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent