Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

On és Montilla?

Diuen que els xiquets catalans, quan els pregunten qui és el Montilla, responen que és un dels que ix al Polònia. I no m’estranya, perquè a l’altre, al de veritat, no tenen massa ocasions de veure’l. I menys si és per donar la cara quan toca.

Si després de gairebé 48 hores amb una part de la població sense subministrament elèctric no apareix un president per donar explicacions, quan pensa fer-ho? La vespra de nadal, per desitjar-nos bones festes?

Jo pensava que no hi havia cap president amb més cara dura que Camps, que després d’haver estat amagat uns quants dies, amb l’excepció de besar-li els peus al papa, ni es va molestar a aparéixer per les Corts el dia que es parlava de l’accident del metro.

Però a aquest pas, potser li trauran el lloc de pocavergonya aviat. I mira que semblava complicat poder superar això.



  1. Doncs jo no sé què dir-te. Explicacions pense que s’han donat les que s’havien de donar (potser sí tens raó en què no les ha donat qui les havia de donar). Però els polítics no tenen ni pajolera idea de tecnologia elèctrica i només poden dir allò que els han dit. Si, a més, els que han de dir-los com va la cosa, mentenixen, doncs malament.
    El Govern només pot reclamar a l’empresa administradora: ENDESA. Poc més pot fer, perquè qui té competències i medis per arreglar el problema és l’empresa mateixa, no pas Clos, Hereu, Montilla o Saura.
    Sí, informen malament, però crec que poc més tenen a dir… és l’empresa administradora la que hauria de comparèixer, no pas els polítics que no tenen ni idea de què collons ha passat.  

  2. Jo no havia caigut amb això de si és que ha de sortir ara el Montilla a la tele a dir el què… què no hi ha llum? Les rodalies de la Renfe van de cul? Ens han fotut el pèl amb l’Estatut?
    Penso que la cantera del PS[C]OE no té el nivell  per anar donant la cara amb arguments (amb solucions). Ells són part implicada en la decadència nacional i no fan gràcia ni al Polònia. I ho saben. I ara el Montilla. L’ombra a la llum.
    Ja tenen l’Estatut a mida i que diguin el que vulguin: castanyes. Com sempre.
    Cordialment.
  3. mateix allí és Montilla. Ah, una cosa: el PP i el PSOE s’assenblen molt: mira, entre altres coses, què han fet a Nafarroa… Bon dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítics, eixa espècie per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent