Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Han tancat també la web de El Jueves

Fins a aquesta vesprada encara funcionava la web de El Jueves, que tenia la portada i un text on explicaven que no entenen per què s’ha ordenat el segrest de l’edició.

Ara només ix una pantalla en blanc que diu ‘Bad Request (Invalid Hostname)’. És a dir, que no han retirat només la portada, sinó que han tancat tota la web sencera. I això és un estat de dret. Ja.



  1. Però una coseta t’afegiré i que al Partal no li vaig deixar en deixar la seua explicació sobre l’afer del JUEVES. I és com corre la brama.

    Tenien en un altre web d’humor http://www.mundocruel.com ,des de feia més de tres setmanes, un fotomuntatge de la princesa nua i a dir veritat gens desagradable però una miquet "coqueta". El primer que vaig fer en veure la notícia del segrest fou dirigir-me al dit web. Amb sorpresa l’havien llevada……….supose que per paura. I això és el pitjor, l’autocensura. "Quando veas las barbas de tu vessino……" pensarien…

    Cordialment, desfici… uix….en el "codi de compovació" me n’ix un 69..vaja!

  2. (de ElMundo)

    Monteys subrayó que "no nos consta que se haya dado la orden de cerrarla", por lo que cabe pensar que la imposibilidad de acceder al portal se debe al hecho de que "está totalmente colapsado", tal y como apunta el propio Monteys.

    Nada más conocerse la decisión judicial, la página web de ‘El Jueves’ quedó colapsada por las visitas recibidas y, si bien a media tarde ya se podía acceder a ella con normalidad, hoy la web vuelve a estar inaccesible.

  3. La Constitució Espanyola en el seu artícle 20.5 cita textualment: "solo
    podrá acordarse el secuestro de publicaciones, grabaciones y otros
    medios de información en virtud de resolución judicial".

    L’artíccle
    55.1 diu que podran ser suspesos els drets d’aquest artícle, entre
    d’altres, "cuando se acuerde la declaración del estado de excepción o
    de sitio".

    Estem en estat d’excepció o de setge?
    O bé tenim un Fiscal General i un Jutge de la Audiència Nacional que incompleixen la Constitució?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent