Afectats per l’incendi, parats a Tarragona

L’incendi d’aquesta vesprada al Baix Camp ha afectat directament els meus pares: anaven a l’Euromed de camí a Alacant després de fer-me una visita curta a Barcelona. Des de les cinc estan parats a Tarragona. I no se sap quan podran continuar el viatge, perquè a més de les vies, les carreteres també estan tallades.

Han mirat de trobar una habitació d’hotel a Tarragona, perquè la cosa fa pinta d’allargar-se com a mínim tota la nit. Impossible, tot està ple. Des de casa jo també he cridat a uns quants, però res, no hi ha habitacions.

Els donen l’opció de tornar a Barcelona, però no els convenç. Sembla, això sí, que per una vegada Renfe els va informant més o menys bé (tampoc no tenen molt que dir: per ara no es pot fer res més que desfer camí), i encara tenen sort d’estar a una ciutat i no parats en mig del no res.

Però la nit serà llarga.

ACTUALITZACIÓ (22:15h): Acaba d’arrancar a Tarragona l’Euromed que havia eixit a les quatre de Barcelona. Si tot va bé, arribarà a Alacant passades les dues de la matinada.

Un pensament a “Afectats per l’incendi, parats a Tarragona

  1. Ja sé que l’Euromed no és un rodalies, però en aquest món global, què és anar de BCN a Alacant, sinó un trajecte pel rodal? A partir de molt aviat, tot solucionat: la Generalitat de Montillunya acceptarà (Sí o Sí: ho ha anunciat el gran gurú) el traspàs de RENFE (Rodalies En Notable Fallida Estructural o Econòmica), i en un abracadabrant miracle que ningú no s’explicarà, els trens aniran a l’hora, s’informarà de qualsevol incidència puntualment -però és que no n’hi hauran…-, els operaris i funcionaris de RENqueantes F(v)agones Estropeados cobraran més que ara, parlaran en català, t’atendran amablement i tothom trobarà seient perquè quadruplicaran la freqüència dels convois a les hores puntes.

     I tot això sense cap traspàs addicional de recursos financers, amb l’estatut pràcticament derogat pel Constitucional, i havent suprimit l’Impost de Successions!! Com ho farem? Molt senzill: gràcies a una conjunció astral desitjada durant dècades, i que de fa uns anys s’està produint i garanteix no només el punt optim, sinó el grau màxim de prosperitat a què Catalunya pot aspirar: la conjunció de la Gràcia Eterna és PSOE a la Moncloa, PSOE a la Generalitat i PSOE al govern del Cap i Casal (i PSOE a la Diputació, i PSOE al Consell Comarcal, i PSOE a la sopa de lletres…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *