Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 26 de juny de 2007

Nova església ‘San Escrivá de Balaguer’ a València ciutat

L’estrenen la setmana que ve, al barri de Campanar, en un terreny de 3.200 metres quadrats que l’Ajuntament els va donar dins les compensacions pel solar de l’Almoina.

Serà la primera església del món dedicada a San Josemaría Escrivá de Balaguer. Oficialment és de l’arquebisbat. En la pràctica, està en mans de l’Opus.

Si voleu saber-ne més, el Levante en parla ací.

Jo em pregunte si Camps hi anirà a la inauguració. Cotino segur. I la meitat de la direcció de Canal 9, i bona part dels constructors enriquits amb la Copa Amèrica, i uns quants alts càrrecs del govern valencià…



  1. Al marge de tot, que no és poc…. són tan sinistres!
    «Si hubiéramos tenido que comprar el suelo, no se podría haber hecho», m’estic animant a fer alguna contribució, que em fan patir.
    El que mola és que tenen biblioteca. La inclouran a la llista del practicum? Seria collonut! Això dissiparia molts dels meus dubtes d’on becariar-me als meus 35 anys.

  2. És absolutament denigrant el que el PP del País Valencià està consentint-li a la religió catòlica. Com grups com l’Opus o com els Quicos estan traent profit dels impostos de totes i tots i com damunt tenen la pocavergonya d’anomenar-se cristians.
    Jo, que sóc docent, he de tragar amb professors de religió que passen absolutament cap examen d’oposició, que no cal que siguen mestres, que cobren diners públics i que a més (i esta és l’última dels meapilas de la Generalitat) a partir d’ara Conselleria està obligada a recol·locar-los si mai perden el lloc de treball. I tot açò amb el beneplàcit de sindicats com CCOO o UGT. On anem a parar?

  3. A Elx, al temple on es representa el misteri han fet una capelleta dedicada a Sanjosemariaescrivadebalaguer . La escultura que representa al "sant" és terrorífica: pareix un dolent de pel·lícula friki de sèrie b, fins i tot els xiquets s’enduen un bon ensurt quan la veuen.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Anticlerical per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent