He anat a Ventdelplà!

Hui he aprofitat el dia per fer una excursioneta, cosa que en un dia d’entre setmana és especialment agradable perquè no hi ha cues de cotxes ni aglomeracions de gent…

I he anat a Ventdelplà! És a dir, a Breda, a la comarca de la Selva, que és on graven part de les imatges de la sèrie. I he de dir que a més del friquisme de veure la porta de casa de la Teresa, el poble és ben bonic. I té un campanar romànic que val la pena veure.

A més, el Montseny està preciós. Diumenge vaig anar al Turó de l’Home i les vistes són espectaculars amb tant de verd. Si hi teniu ocasió, és una destinació molt recomanable en aquesta época de l’any.

2 pensaments a “He anat a Ventdelplà!

  1. Quanera petita a Breda venien ceràmica, o més ben dit terrissa. Hi anàvem a comprar les casoles de terra per fer el rostit. No sé si encara n’hi ha. Vaig llegir a no sé on que la Bisbal ha estat invadida pels xinos i que ja si no s’espavilen d’alguna manera es ven de tot menys terrisa autòctona. Espero que a Breda això no sigui així. i també que a la Bisbal no es perdi tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *