Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 10 de maig de 2007

Llogue balcó per la Fórmula 1 a València

Estic tan indignada com el que més, i no vull ser pessimista. Ara resulta que l’Ecclestone pot demanar el vot per al PP, però ‘Ja en tenim prou’ no es pot projectar. Impressionant.

Si al final resulta que el PP perd les eleccions (cada vegada hi tinc més dubtes) i no tenim el premi de F-1, jo més devanida que ningú.

Però ara bé, per si de cas, com que si s’arriba a fer es passaran pel forro això de què ha de ser en zones sense edificis (hi ha zones sense edificis???) i segur que la carrera acaba passant a tocar del palau de la Generalitat perquè els pilots li besen els peus al president o alguna cosa semblant, ja anuncie que tinc un balconet al carrer Serrans que serà un mirador privilegiat de l’assumpte. Apretadets hi caben cinc o sis persones, i algunes més a la finestra. Fins i tot hi posaré cerveses a la nevera. Tot per un fotrecam de bitllets que segur que algú pagarà gustosament (ja negociarem el preu exacte quan arribe el moment).

Em direu pessetera, però la cosa diuen que pot costar 26 milions d’euros, i encara ens voldran fer creure que els valencians ens omplirem les butxaques, com en la visita del papa. Doncs mira, si ho hem de patir, si més no treure’m uns dinerets. I si pot ser, ja convidaré a un pica-pica als lectors del bloc amb els beneficis.



  1. Ja m’estava jo pensant que trigaves molt a dir alguna cosa sobre aquest tema.

    No has sentit parlar també de la "Torre de la música"?. Quina vergonya, però crec que ja comence a acceptar que la gent en aquesta província levantina de la gran Espanya és així i que, com a França, ja poden passar moltes coses que qui governa és qui ha de governar: els de la "responsabilitat i el sentit comú".

    Mal parits.   

  2. Si m’hi voleu porto ratafia casolana per a tothom. L’event costarà un dineral que pagaran els de sempre, i també s’ompliran les butxaques els de sempre, això ja se sap…almenys penseu que si guanya el PP i el senyor aquest decideix no fer el formula 1, quedaran fatal…no sé per què però a mi no em sona del tot creïble un dia abans (?) de campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent