Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 8 de maig de 2007

Contra natura?

El museu de ciències naturals de la universitat d’Oslo té una exposició sobre animals gais. Diuen que se’ls va ocórrer en escoltar un religiós a la ràdio que argumentava que l’homosexualitat és contra natura.

Segons mostren, hi ha exemples de més de 1.500 espècies, des d’insectes fins a balenes, incloent-hi simis, pingüins, hienes o ànecs. Les parelles de pingüins, a més, ‘adopten’ pingüinets que hagen quedat orfes.

Al final resultarà que els humans som uns animals!



  1. El meu gosset boby (pare de la vostra nina) tenia un amic que es deia Tros… Què bé que s’ho passaven tots dos junts!!

    (jeje)
    [mode irònic ON]
    Està clar que això de l’homosexualitat és una malaltia molt greu que s’ha de curar ràpidament (recomanable sessions de descàrregues elèctriques, diuen que van molt bé i que els xiquets es tornen uns "machos" d’aquí t’espere i les xiquetes es posen a escurar els plats i a escombrar la casa després de cada sessió "d’electroteràpia").

    "Yo tengo muchos amigos gays, son muy simpáticos y graciosos. Pobrecitos".
    [/mode irònic OFF]

    Ainsss, dintre d’uns anys comprovarem si realment la societat avança o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent