Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Publicat el 28 d'abril de 2007

La meua Carrasqueta

Conec molt bé el port de la Carrasqueta. Durant molts anys el pujava, al seient del copilot, els divendres en eixir d’escola. I el baixava els diumenges en acabar de dinar.

La Carrasqueta és per a mi un record de revolts i revolts que fan difícil evitar el mareig, és la por a les motos que fan carreres descontrolades els diumenges al matí, és la meua germaneta -quan no alçava dos pams de terra- dormint al seient de darrere, és la visió de la ciutat d’Alacant des de dalt i -si fa molt bon temps- de l’illa de Tabarca al fons, és l’alegria de veure el cartell que marca els 1.020 metres perquè indica que estem a mitjan camí, és el sotrac -agradable- a l’estómac si la mama accelera en passar per la costereta de la Sarga, és creuar Xixona -tot i els semàfors- per veure el pessebre que posen cada nadal a la vora de la carretera, són hores i hores de música hortera al radio-casset del cotxe -i d’ací ve el meu ampli coneixement de lletres de cançons coentes, és aquell dia en què el cotxe ens va deixar tirades i vam haver de buscar aigua per al radiador en la bassa d’un mas abandonat…

No ho sabia aleshores, però fa temps que tinc clar que per a mi la Carrasqueta és una part important dels records d’infantesa.

I m’ompli de goig saber que ara, a més, aquesta Carrasqueta meua ha esdevingut tantes altres coses per a molta gent.

Ja tinc ganes de tornar-la a creuar.



  1. Hores hi he passat… De vegades, quan no hi ha presa, encara la prenc per gust tot i que ara l’autovia que està previst que convertisca la Foia de Castalla en un nou solar per a habitatges per a jubilatst europeus ha modificat substancialment l’itinerari más lògic!

  2. Bones,
    Et convido a participar en un meme literari que consisteix en obrir el llibre que t’estàs llegint per la pàgina 139 i transcriure el segon pàragraf al teu bloc, hi jugues? Després es tracta de passar el desafiament a cinc blocaires més.
    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per desficiosa | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent